Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Midzomerviering 2018 – 8-10 juni

8 juni 2018 @ 16:00 - 10 juni 2018 @ 16:00

€65

Thema: het Mysterie Liefde

Wat is liefde in al zijn mogelijke vormen? Liefde voor een ander, voor je medemens, voor de wereld, maar ook voor jezelf. Het kan soms lastig zijn om je open en kwetsbaar op te stellen tegenover de ander. Wat betekent het om samen te zijn als je je soms zo eenzaam kan voelen?

Hoe staat liefde in verbinding met seksualiteit? Wat houdt dat eigenlijk in; seksualiteit, en in hoeverre is dat iets fysieks of juist iets geestelijks? Met wie ga je een relatie aan en met wie niet? Wat betekent het om man of vrouw te zijn? Waar zien we het verschil tussen de geslachten en waar liggen onze verantwoordelijkheden hierin?

Deze midzomerviering zal dit jaar in het licht staan van het thema liefde, om samen te ontdekken en vorm te geven aan wat dit voor jou, voor mij en voor ons betekent. De vraag die deze dagen centraal staat is: hoe wordt er in de wereld omgegaan met liefde en seksualiteit? Welke diepere verlangens liggen hieronder? 

De viering zal met verschillende lezingen, werkgroepen & kunstzinnige activiteiten worden vormgegeven. Er worden volledig biologische maaltijden verzorgd, er is genoeg plek om te kamperen, we zullen over het Sint-Jansvuur springen, samen zingen en er is veel ruimte voor ontmoeting!

Meer info en aanmelden:
www.midzomerviering.nl

Deel de vreugde:

Gegevens

Begin:
8 juni 2018 @ 16:00
Einde:
10 juni 2018 @ 16:00
Kosten:
€65
Evenement Categorieën:
,
Site:
www.midzomerviering.nl

Locatie

Naoberhoeve
Pesserweg 4
Echten, 7932 PC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Deel de vreugde: