Soirees

De soiree is de landelijke ontmoetingsavond waarin wij komen samen rondom een interessant onderwerp, vaak actueel, dat we proberen in een spiritueel licht te plaatsen.

Hiervoor nodigen wij sprekers - jong en oud - uit en gaan wij onderling met elkaar in gesprek, al dan niet tijdens het avondmaal.

Op eerder soirees zijn samengekomen rondom o.a. onderwerpen als orgaandonatie, off the grid leven, maar bijvoorbeeld ook het Paasmysterie en internet.

De naam ‘soiree’ hebben wij van het Franse gebruik geleend, waar mensen in de avonden samenkwamen om elkaar te ontmoeten rondom goede muziek, goed eten en goede conversatie.

Hierdoor hebben wij ons laten inspireren en willen ook deze elementen combineren tot avonden die het gemoed op allerlei manieren vervullen.

Doorgaans duren de soirees van 16:00 uur tot 20:00 uur, en vinden plaats in het Elisabeth Vreedehuis te Den Haag.

Wij staan zeer open voor allerlei onderwerpen. Meld je bij de info@jeugdsectie.org om iets in te brengen of stuur een bericht via 'contact'

Wij vragen een kleine bijdrage om het mogelijk te maken, maar drukken iedereen op het hart dat geld geen bezwaar mag zijn om deel te nemen.

Sorry, we konden geen berichten vinden. Probeer andere zoekterm(en).